Tökéletes esküvő? Hogy csináljuk?

Tökéletes esküvő

A tervezés folyamán megbeszélt időpontok betartása mellett az egyedi helyzetek elegáns lereagálása.

Ceremóniamester esküvő

Egyértelmű utasítások a megfelelő időpontban udvariasan, mégis határozottan. Így lesz tökéletes esküvő.

Ceremóniamester esküvő

Felesleges CM StandUp blokkok helyett csak akkor állunk meg, ha a helyzet úgy kívánja, jó bulit nem lövünk le kötelező játék miatt.

Rugalmasság?

Minden rendben lesz! Az esküvőtök napján én leszek a legjobb barátotok, akire minden helyzetben számíthattok. Több, mint tizenhárom éves tapasztalatomnak köszönhetően a legtöbb esetben már tudom, hogy egy probléma hogyan oldható meg a násznép megzavarása nélkül. Így minőségi időt tölthettek vendégeitekkel anélkül, hogy aggódnotok kellene bármi miatt. Sokszor lesz olyan is, hogy mivel „önjáró” vagyok, nem is szólok, ha a háttérben valamit fixáltam, vagy megoldottam Nektek, hogy minden a helyén legyen. Egy jó ceremóniamester az esküvőkön sokszor a háttérben végzett munkája által lesz jó szakember, segítője a nagy napotoknak. Tökéletes esküvő a láthatáron!

Letisztultság a tökéletes esküvő napján?

A násznép tisztában van a kezdetektől fogva azzal, hogy a nagy napon számíthat rám. Az alkalmas pillanatban, amikor mindenki rám figyel, egy rövid bemutatkozás után ismertetem a nagy nap menetét. A násznép mindig informálva van egy-egy történés előtt, így nem maradhatnak le semmilyen fontos eseményről. Az esküvő ideje alatt minden pillanatban tudni fogja mindenki, hogy kb mikor lesz a következő “napirendi pontunk”, így azt is, hogy érdemes-e már átvenni a táncos cipőt, vagy jó helyen van-e még a nászajándék a hotelszobában.

Gördülékenység?

ceremóniamester nem akkor érzi úgy, hogy megdolgozik a pénzéért, ha indokolatlanul sok játékkal, vagy viccesnek gondolt versekkel kápráztatja el aznapi “közönségét”. Sokkal inkább szervezője, rendezője a nagy napnak, sem mint versmondója.
A lakodalom alatt ha egy ceremóniamester jól végzi a dolgát, az embereket úgy vezeti át egyik eseményből a másikba, hogy az nem lesz erőltetett, vagy kínos csendekkel fűszerezett. Ha valamilyen esemény történik, az az este megfelelő időpontjában, lendületesen lesz lebonyolítva.

Ceremóniamester esküvő
Ceremóniamester esküvő

Tökéletes esküvő? Hogyan?
Miért éppen ceremóniamester?

A nagy nap levezénylésének egy új, egyre közkedveltebb módja, ha ceremóniamesterre bízzuk annak tervezését, és lebonyolítását.

Ő az, aki segédkezik az esküvő előkészítésében is, szem előtt tartva az ifjú pár igényeit már a kezdetektől fogva. A rutin, melyet az évek során szereztem rendelkezésetekre bocsátom, segítek nem csak a lebonyolításban, de az előzetes tervezés folyamatában is. Ha nem tudjátok hogy az esküvői szolgáltatók tengeréből kire essen a választás, vagy még tippetek sincs, hogy ki legyen a fotós, videós, vagy szertartásvezető, hozzám ilyen esetben is nyugodtan fordulhattok. Sok olyan kiváló szakembert ismerek, akiknek a munkáját ismerem, emiatt jó szívvel ajánlhatom őket Nektek.

Egy tökéletes esküvő háttérmunkásai profik, alázatosak!
Rengeteg olyan szolgáltatóval vagyok kapcsolatban, akikért tűzbe teszem a kezemet.

Nem tudjátok, hogy mi az etikett egy-egy helyzetben? Nem szeretnétek senkit megbántani azzal, hogy rendhagyó módon intéznétek el a lánykikérést? Csak egy telefon és javaslatokkal élek a megoldással kapcsolatban.

Mivel életetek egyik legfontosabb napjáról van szó, a bizalom nagyon fontos tényező.

Egy tökéletes esküvő, mennyegző nem csak a szertartásokból áll…
A nagy napot együtt sok jókedvvel töltjük majd meg, az én dolgom az előre megbeszélt menetrend betartatása a násznéppel úgy, hogy lehetőség szerint a vendégsereg ne érezze azt tolakodónak, sürgetőnek.

Fontosnak tartom, hogy az emberek, akik titeket jönnek majd megünnepelni, mindig tudják hogy mi fog történni, hogy senki ne maradjon le semmiről egy rosszul időzített dohányzás vagy telefonhívás miatt.

Keressetek bizalommal, minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok.

Ha úgy alakul, hogy a nagy napotok dátuma nálam már esetleg foglalt, nagy biztonsággal mondható, hogy fogok tudni ajánlani magam helyett olyan tapasztalt cm-et, akire én magam is rá merném bízni a lagzim lebonyolítását.
Kitűnő kollégám, Hegyi Balázs a legjobbak közül való, ő az, akinek a stílusa leginkább hasonlít az enyémhez.

Legyen a nagy napotok, ez az esküvő a legcsodásabb, olyan, amilyennek megálmodtátok!

Bagi Péter ceremóniamester