A tökéletes esküvő


Hogyan is néz ki egy tökéletes esküvő az én olvasatomban?

A jellemző szavak a letisztultság, gördülékenység, rugalmasság.


ceremóniamester

Letisztultság? A násznép tisztában van a kezdetektől fogva azzal, hogy a nagy napon számíthat rám. Az alkalmas pillanatban, amikor mindenki rám figyel, letisztázzuk a játékszabályokat, amik az este folyamán segítik majd a közös munkánkat. A násznép informálva van egy-egy történés előtt, így nem maradhatnak le semmilyen fontos eseményről. Az esküvő ideje alatt minden pillanatban tudni fogja mindenki, hogy mi lesz a következő “napirendi pontunk”.

Gördülékenység? A ceremóniamester nem akkor érzi úgy, hogy megdolgozik a pénzéért, ha sok-sok játékkal és versekkel kápráztatja el aznapi “közönségét”. Sokkal inkább szervezője, rendezője a nagy napnak, sem mint versmondója.
A lakodalom alatt ha egy ceremóniamester jól végzi a dolgát, az embereket úgy vezeti át egyik eseményből a másikba, hogy az nem lesz erőltetett, vagy kínos csendekkel fűszerezett. Ha valamilyen esemény történik, az az este megfelelő időpontjában, lendületesen lesz lebonyolítva.

ceremóniamester
Rugalmasság? A “no para” effektus. Az esküvőtök napján én leszek a legjobb barátotok, akire minden helyzetben számíthattok. Több éves tapasztalatomnak köszönhetően a legtöbb esetben már tudom, hogy egy probléma hogyan oldható meg a násznép megzavarása nélkül. Így minőségi időt tölthettek vendégeitekkel anélkül, hogy rohangálnotok kellene apróságok miatt.human hair wigs human hair weave lancel pas cher louboutin pas cher oakley pas cher canada goose pas cher air max pas cher scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher