Hogyan is néz ki egy tökéletes esküvő az én olvasatomban?

ceremóniamester

Rugalmasság

A tervezés folyamán megbeszélt időpontok betartása mellett az egyedi helyzetek elegáns lereagálása.

ceremóniamester

Letisztultság az esküvőn

Egyértelmű utasítások a megfelelő időpontban udvariasan, mégis határozottan.

ceremóniamester

Gördülékenység

Felesleges CM StandUp blokkok helyett csak akkor állunk meg, ha a helyzet úgy kívánja, jó bulit nem lövünk le kötelező játék miatt.

Rugalmasság?

Minden rendben lesz! Az esküvőtök napján én leszek a legjobb barátotok, akire minden helyzetben számíthattok. Több éves tapasztalatomnak köszönhetően a legtöbb esetben már tudom, hogy egy probléma hogyan oldható meg a násznép megzavarása nélkül. Így minőségi időt tölthettek vendégeitekkel anélkül, hogy aggódnotok kellene bármi miatt.

Letisztultság az esküvőn?

A násznép tisztában van a kezdetektől fogva azzal, hogy a nagy napon számíthat rám. Az alkalmas pillanatban, amikor mindenki rám figyel, egy rövid bemutatkozás után ismertetem a nagy nap menetét. A násznép mindig informálva van egy-egy történés előtt, így nem maradhatnak le semmilyen fontos eseményről. Az esküvő ideje alatt minden pillanatban tudni fogja mindenki, hogy kb mikor lesz a következő “napirendi pontunk”, így azt is, hogy érdemes-e már átvenni a táncos cipőt, vagy jó helyen van-e még a nászajándék a hotelszobában.

Gördülékenység?

A ceremóniamester nem akkor érzi úgy, hogy megdolgozik a pénzéért, ha indokolatlanul sok játékkal, vagy viccesnek gondolt versekkel kápráztatja el aznapi “közönségét”. Sokkal inkább szervezője, rendezője a nagy napnak, sem mint versmondója.
A lakodalom alatt ha egy ceremóniamester jól végzi a dolgát, az embereket úgy vezeti át egyik eseményből a másikba, hogy az nem lesz erőltetett, vagy kínos csendekkel fűszerezett. Ha valamilyen esemény történik, az az este megfelelő időpontjában, lendületesen lesz lebonyolítva.